Elektrische auto’s zijn nog steeds niet populair

Dit is een grote reden, elektrische auto’s zijn nog steeds niet populair bij Amerikanen. De trieste waarheid is dat elektrische auto’s niet populair zijn in de VS.

Een grote factor is dat Amerikanen weinig weten over EV’s. Een recente studie van John Helveston van het Department of Engineering Management and Systems Engineering, George Washington University, en Laura Roberson biedt enkele redenen en oplossingen voor de lage adoptiegraad van EVs  Auto opkoper

“We…vinden dat de overgrote meerderheid van de respondenten niet in staat was om de basiskennisvragen [over EV’s] correct te beantwoorden,” aldus het onderzoek, “Adoptie van elektrische voertuigen: kunnen korte ervaringen leiden tot grote veranderingen?

Het onderzoek wees op eerder onderzoek van anderen, waarin werd vastgesteld dat consumenten “een gebrek aan basiskennis over vele aspecten” van EV’s hebben. Dat omvat dingen als aankoopprijs, oplaadtijd, rijbereik, elektriciteitskosten en onderhoud.

In één geval kon slechts 18% van de respondenten in het onderzoek een basisvraag over “plug-in” versus “benzinetanken” beantwoorden.

“Er is een grote belofte voor auto opkoper als mensen er eenmaal ingestapt zijn en er over leren”, vertelde Helveston me in een e-mail.

Meest populaire In: Consumer Tech

Zal Garmin 10 miljoen dollar losgeld betalen om een einde te maken aan de Opkoper schadewagens ?
Google onthult een enorme upgrade voor miljoenen Gmail-gebruikers.
Apple Insider Reveals Verrassing Nieuwe iPhone 12-release
“Helaas weten de meeste mensen heel weinig over hen, en weinigen hebben er zelfs één gezien, laat staan dat ze er één hebben zien rijden”, voegde hij eraan toe.

De studie bood ook een potentiële remedie: een snelle rit van drie tot vijf minuten in een EV.

“Onze studie toont aan dat het hebben van een directe ervaring – zelfs voor slechts een paar minuten – met een [plug-in elektrisch voertuig] belangrijk zou kunnen zijn voor het veranderen van de publieke opinie over PEVs op een massaschaal,” zei de studie.

Dat is mijn eigen ervaring. Een korte rit in een EV is meestal een aangename schok voor degenen die eerder een gebrek aan belangstelling voor EV’s hadden geuit.

Als voetnoot maakte de studie wel een uitzondering: Tesla. Het merkte het marktsucces op als een anomalie in een verder relatief vlakke markt van jaar tot jaar.

——

Opmerkingen:

*Mijn ervaring door de jaren heen bij het vragen aan vrienden en bekenden en vreemden over opkoper bedrijfswagens is een fundamenteel gebrek aan vertrouwen dat een elektrische auto ze betrouwbaar van punt A naar punt B kan brengen. En dat komt steevast omdat ze weinig kennis hebben van EV’s. En de reden daarvoor is simpel: ze zijn niet geïnteresseerd.

Een elektrisch scheerapparaat is een essentieel onderdeel van de verzorging, zelfs voor mannen die de voorkeur geven aan scheerapparaten of volgeladen gezichtsbeharing. We hebben allemaal een of twee keer per jaar een scheerbeurt nodig, ook al is schoon scheren niet onze dagelijkse bezigheid. Bovendien moet je je halslijn regelmatig schoonmaken.

Elektrische scheerapparaten kunnen niet zo dicht bij het scheermes komen als een scheermes en vereisen dat u een paar dagen eerder opnieuw scheert dan wanneer u de traditionele methode gebruikt. Dat is echter ook een voordeel voor veel jongens: De snelheid van het scheren zorgt voor een versnelde stap in het één of twee keer per week regime, en omdat ze het oppervlak van de huid niet breken, garanderen elektrische scheerapparaten geen vlekken of pijn – je weet wel, de inkepingen, snijwonden, infecties en ingegroeide haren.

Er zijn nog een paar andere dingen die de bovenste elektrische scheerapparaten van de verpakking scheiden. Hier zijn de normen waaraan u ze moet houden. Eerst en vooral kunnen de beste elektrische scheerapparaten nat of droog worden gebruikt. Dit betekent dat uw scheerbeurt nog sneller kan gaan als u de voorkeur geeft aan een schoonmaakbeurt onder de douche. Om deze reden kunnen ze ook schoongespoeld worden, wat voorkomt dat bacteriën zich ophopen in het haar.

Grote elektrische scheerapparaten beloven ook een lange lading vast te houden. Het is 2020, dus als een scheerapparaat niet krachtig of gemobiliseerd is, dan voldoet het niet aan de normen. Idealiter reizen ze ook licht – u wilt in staat zijn om dit ding in te pakken in uw carry-on voor een weekendje weg zonder zich zorgen te maken over hoeveel onroerend goed het in beslag neemt. En tot slot hebben de beste elektrische scheerapparaten van vandaag ook een comfortabel, ergo-vriendelijk ontwerp. Geweldig ontwerp maakt het gemakkelijk om een goede scheerbeurt te krijgen, of anders ben je aan het foefelen.